Kort, LOer og andre hobbyprosjekter

søndag 21. mars 2010

Bursdagkort til svigerfar


Deltar med dette kortet i utfordringen på That´s just so cute, so cute #7, lag noe med metallpynt.

fredag 19. mars 2010

Svart/hvitt


Her har jeg laget et kort til utfordring #3 på Scrappekammeret. Den stilige knappen har Hege (Bestevenn) laget.

torsdag 18. mars 2010

Boks til svigermor



Denne boksen har jeg laget til en utfordring på Sukkersøtt.

Og må jo legge til at dette nydelige mønsterarket har jeg fått av Hege (Bestevenn), og også mønsterarket jeg har brukt på en LO lenger ned med teksten DREAMY. Syns det har sett så vanskelig ut å bruke slike ark, men når jeg nå fikk de måtte jeg jo ta utfordringen å prøve. Jeg har funnet mye inspirasjon i å se på Heges LOer og fått noen tips om hvordan jeg kan bruke de. Nå syns jeg det er kjempespennende ark å jobbe med. Kommer definitivt til å kjøpe noen tilsvarende ark. Tusen takk, Hege:)

Friday Sketchers


Here is my entry at Friday Sketchers this week.

onsdag 17. mars 2010

Dreamy


Let´s get shabby has a challenge:
*Create a Shabby garden on your project
*Include a quote from anywhere in the book ‘ Alice in Wonderland'.
As gardens are usually full of a mix a flowers you will need to include a variety of at least five flowers on your creation.

The quote is from Chapter 1.

And here Alice began to get rather sleepy, and went on saying to herself, in a dreamy sort of way, `Do cats eat bats? Do cats eat bats?' and sometimes, `Do bats eat cats?' for, you see, as she couldn't answer either question, it didn't much matter which way she put it.



tirsdag 16. mars 2010

På kafé for første gang


Her har jeg scrappet Selma, 6 dager, på armen til pappa. Det var sommer og ferietid da Selma ble født. Mange var bortreist på ferie og vi fikk derfor ikke så mye besøk. Jeg var så stolt av henne og ønsket så veldig å vise henne frem. Så da besøkene lot vente på seg fikk jeg et stort behov for å komme meg ut av huset for å få vist henne fram til "verden". Turen gikk til Drøbak med kafébesøk, spasering i gatene hvor Selma lå tett inntil mammas bryst og sov i mobywrap´n (sjal) og et besøk på akvariet (som var spennende for storebror Sivert og storesøster Marte). Etter noen timer i Drøbak kunne en stolt mamma vende hjem til huset igjen med den gode følelsen av all oppmerksomheten Selma hadde fått og tankene på alle hjertene hun hadde smeltet denne dagen.

Deltar med denne på Scrappehusets utfordring, ScrappOrdet #3 Hus.

søndag 14. mars 2010

Mmm

Dette er mitt bidrag til LO utfordringen på Ski-treffet. Jeg fikk 3. plass:) Kjempemorsomt!!! Jeg forsto ikke at det var min LO de holdt opp da de ropte opp 3. plassen. Selv om de rundt meg sa det var min klarte jeg ikke å forstå og tro at det virkelig var min. Det var veldig hyggelig at så mange likte det jeg hadde laget og stemte på min LO. Dette var stor stas:)!!!

Teksten på det nederste bildet: "skuffende lite å bli mett av"

Card to a babygirl

Here is my take MMSC 44.

Gårdsbesøk før jul

Jeg har hatt en fantastisk hyggelig helg på Ski-treffet. Kost meg med scrapping, skravling, shopping og latter med trivelige scrappevenner:)
Dette er en av LOene jeg laget denne helgen. Den er laget etter en skisse på Skissedilla.

torsdag 11. mars 2010

Blonder


Kort o mania har en utfordring nå om å lage noe med blonder. Her er mitt bidrag.
I helgen skal jeg på Ski-treffet. Gleder meg veldig.