Kort, LOer og andre hobbyprosjekter

mandag 29. november 2010

Gavepose til jul


Jeg har pyntet en pose som jeg skal fylle med diverse godsaker og gi til min tante når vi skal dit på julaften. Håper den vil falle i smak. Hun er i hvert fall veldig glad i blått.

Jeg deltar med denne på:
http://ourcreativecorner6.blogspot.com/2010/11/our-creative-corner-create-holiday-3-d.html
Jeg må jo bare vise dere noe av det jeg fikk i 40 års gave. Den har stått pakket og klar siden. Klar for å dra på treff. Satser på å komme meg på et i januar. Litt tidlig ute med pakkingen kanskje?;-) Veldig fornøyd da:)))

Nå begynner drømmekjelleren å ta form. Rommet har fått fliser på gulvet og lister. For noen uker siden fikk vi sovesofaen vi hadde bestilt. I dag har vi vært på Ikea. Så nå er sofabord og scrappepult på plass også. Det kommer bilde senere.

Ha en fin kveld alle sammen. Jeg er tilbake med et innlegg igjen om et par dager:) Og tusen takk for alle koselige kommentarer. Det varmer veldig. Klemmer fra Nina.




tirsdag 23. november 2010

Babykort til gutt





Nå er ventetiden over for noen venner av meg. De fikk en liten gutt på søndag.

Jeg deltar med dette på:
KortoManias utfordring-28 hvor man skal pynte forsiden, baksiden og en valgfri innside.

lørdag 20. november 2010

"Kommodekort"


Endelig fikk jeg laget et "kommodekort". Kjolen henger klar på hengeren, og jeg venter på å ta den i bruk i hyggelig lag. Kortet er laget etter inspirasjon av Knerten.

I går hadde jeg scrappebursdag. Det var kjempekoselig. Og aldri har jeg fått så mange lekre kort til bursdagen min. Jeg var så heldig å ha besøk av 6 herlige damer og 1 jente;)) Man må nemlig ha fylt 40 for å oppnå status som dame;)) Tusen takk til dere alle 7 for at dere var med på å gjøre feiringen min så koselig:) Og en stor takk til Jenny (12 år) som i fjor sa til sin mamma (O´Heidia); "Mamma når du blir 40 så blir du dame". Veldig flotte ord, synes jeg. Klem


Jeg ble halvferdig med dette kortet i går. Ikke så verst å klare å lage et halvt kort i løpet av ca. syv timer;) I dag fikk jeg gjort det ferdig:)

Ha en super lørdagskveld alle dere som er innom bloggen min. Klem fra meg

Jeg deltar med denne på
Scrappekammerets utfordring tema ventetid.
Paper Sundaes challenge #44 Pick your sundae toppings. My toppings: ribbon, punches and a little bit of blue.

mandag 15. november 2010

Paper piecing, krem, brunt og naturting


Dette er et kort jeg laget til en utfordring på Ski-treffet. Ja, det er helt riktig...det var i oktober;=) Det tar visst litt tid å få lagt ut alt. Jeg har fortsatt noen ting til jeg laget på Ski-treffet som jeg ikke har lagt ut.

Her laver snøen ned, og det synes jeg er fantastisk! Håper gradestokken holder seg under 0 slik at det ikke bare blir sørpe.
Ha en fin uke alle sammen:)

torsdag 11. november 2010

Veskekort


Jeg har laget et veskekort til. Denne gangen i en mer koselig stil. Det har vært mange 40 års bursdager i vennegjengen dette året. I forrige uke var det min tur. Jeg hadde en fantastisk hyggelig og morsom jentefest på fredag. Og om en drøy uke skal jeg feire enda mer med en annen hyggelig gjeng. Det er i grunn helt supert å bli 40. Jeg har jo blitt dame:) For det har jeg nemlig hørt at man blir når man blir 40.